Jytte Ravn Jensen

Koncert for hele familien. Jytte & Jazzpolitiet

godt til web.

 

Jytte & Jazzpolitiet. https://da-dk.facebook.com/pages/Jytte-og-jazzpolitiet/214162961927128

Er et herligt orkester, som har turneret en del rundt til gadefester og velgørenheds arrangementer. Vores navn refererer til et fænomen indenfor Jazz-verdenen, hvor en del af publikum ikke slapper af og nyder musikken, men sidder og lytter efter “fejl”…..  det er ment som en kærlig joke.

Det er glad musik og gode historier. Jeg har over 20 års erfaring i at sætte en fest igang for børn og voksne og arbejder til dagligt på Aabenraa musikskole, hvor jeg bl.a. har hold med børn og deres forældre. Det har givet mig inspiration til at skrive musik, som alle aldersgrupper, kan få glæde af.

Konceptet er danske tekster til en blanding af festlige sange, smukke ballader, swingende jazz, blues og bossa. Vi spiller lettere jazzet og fornøjeligt….. og folkeligt.

Torben Ravn Jensen er min mand, vores bassist og vores lydmand. Ulrik Nielsen er vores gode ven, far til 3 og vores trommeslager. Så er der mig, der bestemmer tempoet og skriver sange om naboer, børn og andet godtfolk, jeg er vores sanger og pianist. Også er der det nyeste medlem Rene Larsen vores kok og guitarist, leveringsdygtig i æg og Thaimad. Af og til har vi fløjtespiller Thorstein Q Hemmet med Han kommer cyklende helt fra Als med fløjten under armen.

Booking@jytte-ravn-jensen.dk

 

 

Her er to sange;

1:  ” Louise har 3 børn” hvor Thorstein Q Hemmet spiller fløjtesolo. Sangen er skrevet til en dame, der ikke havde tid til at synge kor hos mig.

2: “Søvnløse Cille” som nok er skrevet til alle dem, der ligesom mig, ikke kan sove om natten.

 

Skriv et svar