Jytte Ravn Jensen

Sang og klaver undervisning privat.

Jeg giver privat undervisning i sang og klaver.

Til dagligt arbejder jeg på Aabenraa musikskole og Tønder Kulturskole i stemmetræning for soloelever og hold. Jeg underviser ikke efter skabeloner eller bestemte retninger. Det er mit ønske, at hver elev får viden og teknik til at kunne udtrykke sange på deres egen måde.

På musikskolen er det fortrinsvis nyere repertoire.  Ved voksne finder vi et repertoire i fællesskab, det kan være danske sange, musical, schlagere, pop, swing, latin, jazz, alt ligefra Katy Bødtger til Frank Sinatra. Jeg akkompagnerer sangen med klaver og vi arbejder med klang, teknik, gehør og udtryk under godt humør.

Der er formiddagstider onsdag og  torsdag. Man kan også dele tiden og prisen, hvis man har én man vil følges med.

prisen er 190 kr. pr. lektion à 25 minutter, dvs. 760 kr. pr. måned

Betalingen fordeles over månederne august til juni, således at der betales et fast beløb i disse 11 måneder. Juli er betalings- og undervisningsfri. Den månedlige betaling beregnes som prisen for 4 lektioner, uanset hvor mange lektioner der reelt falder i den pågældende måned.

Undervisningsregler for sæsonaftaler

  1. Indmeldelse er bindende for hele sæsonen. For nye elever kan beregnes en prøvetid på 4 måneder.
  2. Der undervises efter den lokale ferieplan for folkeskolerne i den kommune, hvor undervisningen foregår. Der undervises altså ikke på skolefridage.
  3. Lektioner, der forsømmes af eleven, erstattes ikke. Lektioner, der forsømmes af læreren, erstattes eller fratrækkes næste måneds honorar, dog maksimalt en måneds elevbetaling svarende til 4 lektioners betaling.
  4. Honoraret betales månedsvis forud, ved kontant betaling i månedens første lektion, ved anden betaling senest d. 5 i måneden. Ved for sen betaling/rykkerskrivelse kan beregnes et gebyr på 10 % af den udestående betaling.
  5. I tilfælde af flytning kan udmeldelse finde sted med en måneds varsel til den første i en måned. Udmeldelse til juni måned kan ikke finde sted. Ved langvarig sygdom kan honoraret nedsættes.
  6. Tilmelding til næste sæson sker skriftligt i juni måned.

http://www.aabenraamusikskole.dk/

http://toenderkulturskole.dk/index.php/linjer/musik/instrumenter-og-sang/sang

Skriv et svar